Zelfstandig ondernemers

Iedereen bewandelt zijn of haar eigen pad. Hoe ver jij in jouw ondernemersreis bent, wil niets zeggen over een ander of jezelf. Ontwikkeling is persoonlijk en jij staat aan de basis van je bedrijf. Het begint dan ook bij jou. Dat is dan ook de reden dat ik maatwerk bied. We zullen altijd eerst een algemene gap analyse doen voordat we daadwerkelijk de stappen gaan zetten om jouw potentie om te zetten in performance.

 

Om er enigszins structuur en overzicht in te hebben (want hé, zo ben ik nou eenmaal), heb ik een onderverdeling gemaakt in de soorten samenwerkingen die je met mij kan aangaan. Meer informatie daarover vind je hieronder. 

Diensten

Starter

Samen gaan we de fundering van je bedrijf opzetten, zodat jij zo efficiënt en effectief mogelijk je droombaan kan uitvoeren en met je bedrijf kan groeien. Het is een intensief traject waarbij we elke week een sessie van 1 uur hebben voor een periode van 3 maanden.


€900,00

excl. btw

Grower

Je bedrijf loopt goed. Er komen inkomsten binnen, maar het lukt je niet om verder te groeien. De groei stagneert. Samen gaan we je huidige bedrijfsvoering analyseren en zorgen dat er weer ruimte gecreëerd wordt voor groei. 


Mature

Goede performance van je bedrijf vind je belangrijk. Per maand, per kwartaal en per jaar zoomen we in op de performance en eventuele gaps zodat jij en je bedrijf blijven doorgroeien met een plan. Geen losse flodders meer in jouw bedrijfsvoering.


€150,00 p/m

excl. btw

OBM

Je bent gegroeid met je bedrijf en je komt nu handen te kort om kwalitatief goed verder te kunnen groeien. Een Online Business Manager neemt managementtaken uit handen, zodat jij weer tijd hebt voor zaken die inkomen genereren en groei realiseren.


€60,00 p/u

excl. btw